– Forskellen på kvinder og mænd

– Forskellen på kvinder og mænd

Når kvinder bader:
Hun klæder sig af på badeværelset, og skulle nogen ved et uheld komme brasende ind, samler hun hastigt et badehåndklæde om sig for at skjule sin nøgenhed.
Igen alene stiller hun sig ind under bruseren og tænder for vandet. Håret vaskes to gange i det nyeste inden for ProVitamin B2 seramideshampoo. Derefter en hårkur. Ansigtet vaskes i en ansigtssæbe, med en tilhørende natursvamp, kroppen vaskes i bodyshampoo og her benyttes en anden svamp. Kroppen skylles grundigt og tørres.
Bagefter smøres den ind i fire forskellige cremer, en til ansigtet, en til kroppen, en til hænderne og en til fødderne, evt. specialcreme til hals og baglår.
Håret får mousse og gel hvorefter det tørres og sættes. Så samles atter et badehåndklæde om kroppen, der ryddes op på badeværelset, og hun går diskret ind i soveværelset, lukker døren efter sig og klæder sig på.
Der er gået omkring 45 minutter.

Når mænd bader:
Han smider tøjet fornøjet omkring i soveværelset, inden han går mod husets badeværelse. Skulle han møde nogen undervejs, svinges propellen og Tarzan-skrig udstødes.

Han tænder for bruseren og giver håret en tur med den gule æggeshampoo, imens han tisser op ad væggen. Slår en prut og griner larmende over den fantastiske akustik der er i en brusekabine. Griber den grønne håndsæbe og kører den en tur rundt i skridtet. Efterlader håndsæben med hår på. Knækker sammen af grin når lugten fra før rammer næsen.
Træder ud af brusekabinen, efterlader sig en sø på gulvet, og vandråber helt over til døren. Forlader splitternøgen badeværelset, og møder han nogen på vej mod soveværelset, svinges propellen og Tarzan-skrig udstødes.
Tager tøj på og smider det våde håndklæde på sengen.
Der er gået omkring 4 minutter

Skriv et svar